Speel in op trends met desembroden en vegan mini buns van Diversi Foods
Molenaars- en houthakkersbroden met de uitstraling en smaak van traditie
Rustieke broden met een krokante korst en een mals, open kruim door het bakken op steen. De onweerstaanbare geur en smaak hebben de broden te danken aan het 100% natuurlijk recept met huisbereide desem en de lange bereiding volgens traditioneel proces. Hierbij krijgen de broden alle tijd om te rusten en te rijzen; tot wel 30 uur.
Bovendien blijven de broden uitzonderlijk lang natuurlijk vers dankzij hun unieke recept en de zachte behandeling van het deeg.
Meer kleur in uw zaak met trendy mini vegan groentebuns
Het gloednieuwe assortiment mini groentebuns springt meteen in het oog door hun opvallende, maar 100% natuurlijke kleur. Heerlijk zacht kruim en vol smaak dankzij een recept met meer dan 17% groenten, met een krokante ‘bite’ dankzij een royale decoratie van sesam. De mix bestaat uit 4 trendy smaken: pompoen, spinazie, rode biet en paprika.
Gemakkelijk in gebruik
De buns dienen enkel ontdooid te worden en zijn reeds 90% voorgesneden dus snel, gemakkelijk en veilig te beleggen.
Bezoek onze stand op Horecava 2024 (stand: 12.330) om er onze nieuwigheden te ontdekken!
Meer info via onze website: www.diversifoods.com