Bakkerij & Patisserie
Bij het thema Bakkerij en Patisserie duik je in zowel het traditionele vakmanschap als de allernieuwste trends. Ontdek innovaties op het gebied van brood, glutenvrij en vegan bakken, en maak kennis met geavanceerde baktechnieken. Ook krijg je waardevolle inzichten in duurzaam gebruik van grondstoffen en het optimaliseren van marges. Doorlopend zijn er demonstraties waar ondernemers hun verhaal vertellen en je hun producten kunt zien en proeven, een ervaring waarbij ambacht en smaak samenkomen.
Waarom jij naar Bakkerij & Patisserie moet
Boulangerie en patisserie zijn natuurlijk heerlijk om te serveren, maar bieden ook eindeloze mogelijkheden voor indrukwekkende showstukken. Steeds meer restauranthouders kiezen ervoor om diverse broodsoorten aan te bieden of zelfs hun eigen brood te bakken. Maar voegen deze uitbreidingen echt waarde toe? En wat zijn de effecten van het integreren van een koffiecorner of lunchroom in je zaak?
Ontdek hoe je optimaal inspeelt op trends rondom smaak, consumptiemomenten en gastbeleving!
Waar vind je het thema Bakkerij & Patisserie?
Het thema Bakkerij & Patisserie vind je in hal 12: bekijk hier de beursvloer.
Programma thema Bakkerij & Patisserie
Coffee Concepts
Branders, ondernemers, makers en leveranciers uit zowel de koffie, thee en cacao industrie als de bakkerij en patisserie wereld laten zien hoe je als ondernemer inspeelt op de trends van vandaag. Bakkers breiden hun zaak uit met een koffiecorner of lunchroom en andersom. Hier draait het tegenwoordig niet alleen meer om smaak, maar juist ook om het verhaal achter de koffie- en cacaobonen en theebladeren en van welk graan wordt jouw favoriete brood gemaakt? Zie en leer hoe je voldoet aan de kwaliteitseisen van nu: smaak, ingrediënten, apparatuur en service.