logo
Theaterprogramma Horecava

Theater 

Het theater bevindt zich tijdens Horecava 2025 naast het TrendLAB dat komende editie in het teken staat van: 'Food Flex'. Het theaterprogramma biedt een gevarieerd aanbod aan symposia voor verschillende doelgroepen. Dit maakt de TrendLAB omgeving een plek waar kruisbestuiving plaatsvindt, de doelgroep de juiste partners ontmoet, waar kennis gedeeld wordt en ervaringen uitgewisseld.

In tijden van een veranderende wereld, een moeilijke arbeidsmarkt, nieuwe uitdagingen en slimme technologie stel je als horecaprofessional jezelf de vraag: hoe ga je om met de veranderende gast? In het TrendLAB theater helpen we je verder, inspireren we je en stomen je klaar voor de toekomst tijdens diverse sessies.

Het theater aanbod

Maandag 13 januari 2025

Opening Horecava

Officiële opening Horecava 2025

Horecava 2025 wordt op maandag 13 januari 2025 officieel geopend door Florentine Rijkmans, Director Horecava. Inga Blokker presenteert interessante marktinzichten en ontwikkelingen en samen met Puck Wilbers maken we de winnaars van de Horecava Awards bekend.
 

Duurzame Vis symposium

Duurzame Vis Symposium

Wil je als chef ontdekken hoe je op een verantwoorde manier met vis omgaat? Samen met vier (internationale) sterrenchefs duiken we in de wereld van verantwoorde keuzes op het gebied van vis, schaal- en schelpdieren in. Dé kans om met nieuwe inzichten en ideeën je menu te verrijken.
 

PersoneelSymposium

PersoneelSymposium

Hoe vind en behoud je talent in een concurrerende markt met hoge verwachtingen? En hoe creëer je een inspirerende, efficiënte werkomgeving met het oog op financiële uitdagingen? Krijg inzichten over generaties en inclusief werkgeverschap om als werkgever en onderneming succesvol te zijn.
 

Dinsdag 14 januari 2025

Care & Cure Symposium

Care & Cure Symposium

Flexibel zijn is noodzakelijk in de blijvende krapte op de arbeidsmarkt. Maar wat doe je zelf? En wat besteed je uit? Experts uit de zorg- en hospitalitysector komen samen om te bespreken hoe we de kwaliteit van leven kunnen verrijken, herstel kunnen bevorderen en positieve gezondheid kunnen stimuleren.
 

De Toekomst is NU met FCSI Nederland

Bijeenkomst FCSI Nederland

FCSI Nederland, dé vooraanstaande vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, biedt tijdens deze sessie innovatieve oplossingen en inzichten over uitdagingen binnen de foodservicebranche.

Meer informatie over de invulling van de FCSI Nederland bijeenkomst volgt binnenkort.
 

Woensdag 15 januari 2025

Marketing Breakfast Club

Marketing Breakfast Club

De Marketing Breakfast Club is dé manier om als foodmarketeer het jaar te beginnen: je wordt in één ochtend ge-update over wat er speelt in de dynamische foodservicebranche.
 

Start-up Pitches

Start-up Pitches

Innovatie is noodzaak in de foodservicebranche. Alle deelnemers aan het Start-upLAB krijgen de kans om hun product of concept op de kaart te zetten bij potentiële investeerders en klanten door te pitchen in het theater. Kom een kijkje nemen en zie hoe startende ondernemers hier hun podium pakken.
 

Donderdag 16 januari 2025 

Hospitality NXT Symposium

Hospitality NXT Symposium

Ontdek het krachtige serviceconcept van de toekomst, creëer een gastvrije en inspirerende werkomgeving en stimuleer sociale interactie en creativiteit. Samen onderzoeken we innovatieve serviceconepten die de fysieke werkomgeving transformeren en organisatie-identiteit versterken.
 

ART & Leisure

ART & Leisure Symposium

De bezoekerscijfers van theaters, musea en leisure stijgen en daar spelen we tijdens dit symposium op in. Focus ligt op de rol van kunst, cultuur en vrijetijdsbesteding in de horeca met als uitgangspunt: programmering boeit, hospitality bindt. Krijg inzicht in het aantrekken en behouden van bezoekers, het onderscheiden in een competitieve markt en het resultaat ervan.