logo

Taste of Horecava

Taste of Horecava

In samenwerking met de gerenommeerde culinaire gids Gault&Millau presenteren we tijdens Horecava 2025 een nieuw concept: Taste of Horecava by Gault&Millau. Het is een exclusieve Chef's Table ervaring, waarbij chefs van diverse toprestaurant hun vaardigheden tonen aan een select gezelschap van horecaprofessionals. Het wordt een culinaire reis die je smaakpapillen prikkelt en waar het bruist van inspiratie.

Wat kun je verwachten?

Taste of Horecava by Gault&Millau is een unieke beleving voor het hogere gastronomische segment. Als bezoeker krijg je in deze belevingswereld de kans om te ontdekken hoe diverse topchefs innovatieve kooktechnieken en ingrediënten gebruiken om smaakbeleving naar een hoger niveau te tillen. Tegelijkertijd zijn er volop mogelijkheden om kennis en inspiratie uit te wisselen en je netwerk uit te breiden. De Chef's Table biedt plaats aan ongeveer 30 gasten per sessie. De setting geeft letterlijk een kijkje in de keuken, terwijl je ontdekt waar de culinaire horeca in de toekomst naartoe gaat. Het wordt dé plek waar gastronomie en innovatie samenkomen.

Programma

Maandag 13 januari

12:00 Sven Nijenhuis van Restaurant Ambrozijn - 15 | 20 & Edwin Soumang van Restaurant ONE - 16,5 | 20 (4-hands)

15:00 Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel - 17 | 20 (G&M Chef van het Jaar 2024)

 

Woensdag 15 januari

12:00 Yornie van Dijk van Restaurant Basiliek - 16 | 20

15:00 Stefan Visser van Restaurant STEEF. - new

Dinsdag 14 januari

12:00 Peter Paul van den Breemen van hotel-restaurant De Echoput - 14 | 20 

15:00 Soenil Bahadoer van Restaurant De Lindehof - 18 | 20 & Ivanildo Kamperveen van Restaurant Voltaire - 15,5 | 20 (4-hands) 

 

Donderdag 16 januari

12:00 Dorus Floris van Restaurant Showw - 14,5 | 20

15:00 Iwan Driessen van Restaurant Rijsel - 14,5 | 20

Partners Taste of Horecava

Deelnemen aan Taste of Horecava?

Wil jij ook deel uitmaken van deze unieke, persoonlijke en exclusieve culinaire beleving en jouw merk verbinden aan gastronomische excellentie? Dat kan! Rondom de Chef's Table zijn er outlets voor partners en leveranciers. Dit biedt volop kansen om te netwerken en jouw producten en diensten te presenteren aan ondernemers uit het hogere segment horeca. Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen Taste of Horecava? Download hieronder de brochure of neem contact op met onze sales consultants!

➡️ Download brochure in Nederlands 

➡️ Download brochure in English

Taste of Horecava
Taste of Horecava