Koffie, thee & cacao
Koffie, thee en cacao dit aanbod wordt steeds breder! Ook de bereiding krijgt steeds hogere eisen. Exposanten binnen het thema Koffie, Thee & Cacao nemen je mee in de laatste ontwikkelingen binnen de branche en tillen de beweging van deze warme dranken naar een hoger niveau. Ontdek hoe je marge kunt genereren met jouw assortiment, je gasten kunt verrassen en de gemiddelde besteding per gast kunt verhogen. Deze hal biedt de perfecte gelegenheid om nieuwe trends te verkennen en je aanbod te vernieuwen!
Waarom jij naar koffie, thee & cacao moet
Verhoog de ervaring van je gasten met een premium selectie van koffiecocktails, luxe chocokoffies, verfijnde theesmaken en snel oplosbare chocolade die perfect zijn voor warme dranken. Verrijk je aanbod en verras je gasten met een indrukwekkend assortiment! Ontdek hoe thee nieuwe commerciële kansen biedt, verken de veelzijdige toepassingen van melk en krijg inzicht in het koffiebrandproces. Ook technieken als Extraction Yield, Driptease en Slowpro komen aan bod, onmisbaar voor het verlengen van de verblijfsduur van gasten en het verhogen van de gemiddelde besteding.
Waar vind je het thema Koffie, Thee & Cacao?
Het thema Koffie, Thee & Cacao vind je in hal 12: bekijk hier de beursvloer.
Programma thema Koffie, Thee & Cacao
NK Koffie
Zinderende presentaties, spetterende koffies en hypnotiserende latte art creaties. De Nederlandse koffiekampioenschappen zijn elk jaar weer een feest!
En dit jaar vindt het NK Koffie voor het eerst plaats op Horecava. Een groot spektakel dat tegelijkertijd de koffiewereld in Nederland in de schijnwerpers plaatst. Nederlands beste barista's komen in actie tijdens vier wedstrijden, waarbij zij onder andere snelheid, ongekende focus, creativiteit en precisie moeten laten zien.
Coffee Concepts
Branders, ondernemers, makers en leveranciers uit zowel de koffie, thee en cacao industrie als de bakkerij en patisserie wereld laten zien hoe je als ondernemer inspeelt op de trends van vandaag. Bakkers breiden hun zaak uit met een koffiecorner of lunchroom en andersom. Hier draait het tegenwoordig niet alleen meer om smaak, maar juist ook om het verhaal achter de koffie- en cacaobonen en theebladeren en van welk graan wordt jouw favoriete brood gemaakt? Zie en leer hoe je voldoet aan de kwaliteitseisen van nu: smaak, ingrediënten, apparatuur en service.