logo
Tarieven

Tarieven Horecava 2025


Horecava is de grootste horecabeurs van Nederland waar je in 4 dagen tijd de foodservice professionals van nu ontmoet. Laat jouw merk en product zien tijdens Horecava en kom eenvoudig in contact met nieuwe leads, klanten en investeerders. Verhoog je omzet en bouw aan relaties.

Ontdek waarom je Horecava niet mag missen.

Deadline rebook tarief Horecava 2025 verstreken

Rebook Tarief

t/m 31 januari 2024

€ 185,00

per m2

Het rebook tarief
geldt alleen voor exposanten die
hebben deelgenomen aan Horecava 2024.
 

Early Bird Tarief

1 februari t/m 26 mei 2024

€ 192,00

per m2
 

Regulier tarief Horecava

Regulier tarief

vanaf 27 mei 2024

€ 204,00

per m2

Wacht niet te lang, voor je het weet
is jouw favoriete plek gereserveerd.
 

SCHRIJF DIRECT IN


 

Direct een stand reserveren? Bekijk welke plekken nog beschikbaar zijn

Online exposeren op Horecava.nl 


Naast 4 dagen in januari, deelt Horecava 365 dagen per jaar trends, ontwikkelingen, tips en inspiratie over de foodservicebranche via de website, nieuwsbrieven en social media kanalen. Wil jij jouw specifieke doelgroep bereiken, leads verzamelen en een betere return on event? De horeca bereik je met Horecava!

 

Featured article Horecava website

Website

Plaats een artikel of banner op Horecava.nl dat jaarlijks door ruim 2.000.000 unieke bezoekers wordt bezocht.

Vanaf € 400,00
 

Advertorial Horecava nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Adverteer in de tweewekelijkse nieuwsbrief van Horecava, met een abonneebestand van ruim 100.000 abonnees.

Vanaf € 365,00

Social media post Horecava

Social media

Geef jouw merk of product een boost via de Horecava social media kanalen met ruim 40.000 volgers.

€ 450,00

Meer informatie & contact 


Heb je vragen over deelname aan Horecava of ben je benieuwd naar de online mogelijkheden van Horecava? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!

Tim van Tiel
Tim van Tiel
Senior Sales Consultant


Koffie, Thee & Cacao
Grootkeuken
TrendLAB

Noortje Slootweg
Noortje Slootweg
Sales Consultant


Koude dranken
Tech & Dienstverlening

Andy van Zuidam
Andy van Zuidam
Sales Consultant


Wine
Fast Casual
Bakkerij & Patisserie
Start-upLAB

Elza Tienpont
Elza Tienpont
Sales Consultant


Food
Interieur & Design