Speciaal voor hotels hebben de culinair adviseurs van Bresc een aantal passende receptideeën klaargezet. Van ontbijt tot lunch en hoofdgerecht op Bresculinair.com: het culinair inspiratieplatform voor de moderne chef. Start alvast met inspiratie opdoen met deze drie recepten!
Speciaal voor hotels hebben de culinair adviseurs van Bresc een aantal passende receptideeën klaargezet. Van ontbijt tot lunch en hoofdgerecht op Bresculinair.com: het culinair inspiratieplatform voor de moderne chef. Start alvast met inspiratie opdoen met deze drie recepten!
Verras je gast met de Breakfast freakshake, een compleet ontbijt in één gerecht. De gemberpuree is perfect voor in de smoothie. Gebruik de koelverse paddenstoelenmix door de eieren.
Een mooi gerecht voor op de lunchkaart. Maak de gemengde bonen aan met pico de gallo en vers gehakte Spaanse knoflook.
Vermeng de alioli met strattu di pomodoro voor de garnering van deze carpaccio van tomaat en Hollandse garnalen. De basis voor deze smaakmaker zijn Spaanse knoflooktenen en een mooie olijfolie.