De populariteit van vega(n) gerechten blijft groeien. Consumenten zijn op zoek naar volwaardige vlees- en zuivelalternatieven, met behoud van smaak en textuur. Bij Lebo zijn ze ervan overtuigd dat de transitie gaat plaatsvinden en geven 3 tips om vega(n) te integreren in je menukaart.
Op het gebied van zuivelvervangers, en dan met name (room)kazen, zijn er echter nog weinig alternatieven die qua smaak en toepassing gelijkwaardig zijn. Als zuivelexpert introduceert Lebo nu een nieuwe plantaardige roomkaaslijn onder de naam Lebo Plantz, een plant-based roomkaas, het alternatief met dezelfde smaak én toepassing. Door de hoogwaardige textuur en smaak kun je een bredere doelgroep motiveren om vega(n) te eten. Op die manier wordt veganizen heel eenvoudig.
Bij Lebo zijn ze ervan overtuigd dat de transitie naar een meer plantaardig dieet moet plaatsvinden om de wereld te voeden. Hieronder 3 tips om vega(n) te integreren in je menukaart!
Op iedere menukaart tref je tegenwoordig smakelijke vega(n) gerechten aan. De plant-based roomkaas van Lebo Plantz, als vegan alternatief voor roomkaas, is dan ook een mooie toevoeging op de menukaart!
Over de auteur:
Lebo is het foodservice merk van het familiebedrijf Lekkerkerker Food uit het groene hart, dat al sinds 1977 kaas- en zuivelspecialiteiten maakt voor de foodservice-, industrie- en retailmarkt. Het merk staat voor eenvoud, snelheid en gebruiksgemak in de professionele keuken. Lebo gelooft in een wereld waarin zuivel en plantaardig naast elkaar kan bestaan en is ervan overtuigd dat de transitie naar een meer plantaardig dieet moet plaatsvinden om de wereld te voeden. Als zuivelexpert biedt Lebo nu ook twee smakelijke plantaardige roomkaasvarianten, Lebo Plantz, die qua smaak en verwerkbaarheid hoogwaardig zijn.
Website: www.leboplantz.nl
Email: customerservice@lekkerkerkerfood.nl