Food en WineInterieur en DesignKoude Dranken
Hotspots, concepten, design, food & drinks in Antwerpen
Aangeboden door: Entree Magazine
dinsdag, 7 mei 2019
Was jij erbij? Bij de allereerste Horecava Tour? Op 19 maart waren we in Antwerpen, bekeken we hotspots, kregen sneak previews, keken in verschillende keukens en bezochten we VENUEZ. Met een diverse groep geïnteresseerden vanuit onder andere Verstegen, De Pizzabakkers, AB InBev, Entree Magazine, Bier & Co en Le Perron stapten we ’s ochtends in Antwerpen op de fiets, om de hele dag inspiratie op te doen, te netwerken en samen te eten en te drinken.
Waar zijn we allemaal geweest?
- Fosbury & Sons, creative hub waar samenwerken centraal staat
- De Koninck, stadsbrouwerij met o.a. kaaswinkel, geweldige slagerij met eigen sterrenrestaurant, artisanale bakkerij, chocolade atelier en een fiets concept store
- PAKT, co-creatie plek met creatieve en innovatieve ondernemers, een koffiebranderij en een dakterras waarvan de hele opbrengst wordt verdeeld onder de leden van de coöperatie/
- Hotel August, sneak preview van het nieuwe prestige project waar The Jane Chef, Nick Bril verantwoordelijk is voor de F&B (opende 12 april) De Gulde Schoen, high end hotel van profvoetballer Ousmane Dembélé
- VENUEZ, Gastronomische beurs in Antwerpen
Ga ook een keer mee op een Horecava Tour!
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.