Horecava 2018: Deelnemers HANOS Gouden Koksmuts bekend
Amsterdam, 30 oktober 2017 - Bekende chefs strijden om de hoogste onderscheiding voor Nederlandse koks
De chefs die met elkaar wedijveren om de titel Winnaar HANOS Gouden Koksmuts zijn:
- Marco van der Wijngaard van Restaurant ‘t Amsterdammertje*
- Dennis van den Beld van Landgoed Hotel Het Roode Koper*
- John Kocken van Restaurant De Heer Kocken*
- Mathijs Mulder van Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek*
- Jelle Conijn van Ciel Bleu Restaurant**
- Davy Roord van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink*
- Marco Helsloot van Hotel & Restaurant Merlet*
- Jeroen Brouwer van Restaurant De Loohoeve
Alle chefs worden ondersteund door 2 souschefs.
Cees Helder in de jury
De vakjury bestaat wederom uit Thomas Bühner, chef-kok van restaurant La Vie*** uit Osnabrück, culinair journalist Felix Wilbrink van De Telegraaf en Frank Fol, President Meesterkoks België. Nieuw in de jury is Cees Helder, de eerste drie Michelinsterren chef-kok in Nederland.
Organisatie
De wedstrijd wordt georganiseerd door het Gastronomisch Gilde en mede mogelijk gemaakt door HANOS Internationale Horeca Groothandel. Het Gastronomisch Gilde is dé vakvereniging voor professionals in de Gastronomie met zo’n 3.000 leden. Zie voor meer informatie www.gastronomischgilde.nl
Noot voor redacties (niet ter publicatie):
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam. Bereikbaar via +31 (0)6 15 45 42 97 en e-mail op m.d.haas@rai.nl