Funky Healthy op Horecava’s TrendLAB
De groene revolutie is aangebroken: Lifestyle, bewustwording en healthy zijn de trends.
Food replacers, vegetable slaughterhouse, planted based food en SMART food zijn onderwerpen waar de ondernemer van vandaag op in dient te spelen. De gast kiest steeds vaker bewust voor gezonde voeding. In de wereld van Funky Healthy op het TrendLAB presenteren de partners gezonde en verrassende gerechten bij de Funky Healthy foodbar. Aangepast op ieders persoonlijke voorkeur, ervaringen en levenswijze.
Veel consumenten vragen zich af wat voeding met hun lichaam doet, draagt het bij aan de gezondheid en heeft het een clean label? Daarbij is het verhaal richting de gast belangrijk: Wat zijn de ingrediënten? Is het local food? Is het clean food? Met clean eating omarm je voedingsmiddelen zoals groenten, fruit, volle granen, eiwitten en gezonde vetten. Het is de uitdaging van de ondernemer om deze nieuwe producten en innovaties te introduceren op de menukaart, zonder dat er afbreuk gedaan wordt aan de smaak. Hoe? Het TrendLAB van de Horecava geeft inspiratie en oplossingen. Horecava vindt plaats van 13 t/m 16 januari in RAI Amsterdam.