Oplaadbare tafellampen
Interieur en Design Inspiratie Advertorial

Creëer sfeer in jouw horecazaak met draadloze tafellampen

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 7 augustus 2024

Of je nou een feest of evenement host, een romantisch diner voor twee opzet, of je gasten aan het genieten zijn van een ontspannen avond op je terras. Met oplaadbare tafellampen heb je de vrijheid om de perfecte sfeer te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Bij lampenlicht vind je de perfecte oplaadbare tafellampen. Onze favorieten zijn de Raika en Alessia series.

Waarom oplaadbare tafellampen?

De oplaadbare tafellampen zorgen niet alleen voor sfeervolle verlichting, maar bieden ook ultieme flexibiliteit. Je kunt ze overal plaatsen zonder gedoe met kabels en stopcontacten. De oplaadbare lampen worden geleverd met een handige oplaadplaat, waardoor ze eenvoudig tussen gebruik door kunnen worden opgeladen. Ook zijn de tafellampen waterdicht, waardoor ze bestand zijn tegen een regenbui of een omgevallen drankje, ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik! Bovendien zijn de tafellampen verkrijgbaar voor een lage prijs, waardoor ze een budgetvriendelijke keuze zijn voor elke horecaondernemer.

Raika

De tafellamp Raika is perfect voor op je gezellige terras of stijlvolle bar! Deze tafellamp heeft een compact formaat van slechts 27 cm hoog en een diameter van 7,5 cm. Bovendien is ze verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren: wit, zwart, goud en roestbruin. Zo is er altijd een lamp die perfect past bij jouw interieur of buitenruimte, of je nu gaat voor een chic diner of een gezellige borrel.

RaikaRaika heeft een IP-waarde van IP65, wat betekent dat ze waterdicht is – perfect voor die onverwachte Nederlandse regenbuien! De oplaadbare tafellampen geven warm licht met een lichtopbrengst van 100 lumen. Ter vergelijking, een waxinekaarsje geeft slechts 12 lumen. Vind jij of je gasten het licht te fel? Met de handige touch-dimmer op de bovenkant van de tafellamp dim je het licht makkelijk en traploos. Je kan zelfs de kleur van het licht instellen tussen 2200K en 3000K, zodat de tafellampen altijd perfect aansluiten op de sfeer die jij wilt creëren.

Raika wordt geleverd met een oplaadplaat en is beschikbaar in sets, waardoor je 1, 2 of zelfs 9 tafellampen tegelijk kunt opladen – ideaal voor de drukke avonden in je restaurant of café! Na het opladen gaat de accu van de tafellamp tot wel 20 uur mee, zodat hij zorgeloos de hele avond en nacht kan stralen.

Alessia

De tafellamp Alessia is de perfecte smaakmaker voor je interieur of buitenruimte. Deze stijlvolle en functionele lamp heeft een basis van aluminium, verkrijgbaar in de kleuren messing of donker brons. De bovenkant is gemaakt van een doorzichtige steensoort, wat zorgt voor een zacht en diffuus lichteffect. Met een hoogte van 12 centimeter en een diameter van 8,5 cm is deze lamp compact en elegant – een klein lichtpuntje dat een groot verschil maakt!

De oplaadbare Alessia tafellamp heeft een lichtbron met een opbrengst van 60 lumen, ideaal voor een gezellige sfeer zonder dat je gasten in de schijnwerpers staan. Met de bijgeleverde afstandsbediening dim je eenvoudig de lampen en verander je de lichtkleur van warm naar koud licht. Wil je echt indruk maken? Laat Alessia alle kleuren van de regenboog schijnen en creëer de perfecte feestelijke ambiance.

Deze lamp is een echte sfeermaker voor jouw horecazaak en bovendien waterdicht (IP54). Dus geen zorgen als er een onverwachte regenbui op je terras valt – Alessia kan het aan! De tafellampen worden geleverd met een laadstation waarmee je alle lampen tegelijk kunt opladen. Handig voor die drukke avonden in je restaurant of café!

Alessia is beschikbaar in sets waardoor je 2 of zelfs 12 tafellampen tegelijk kunt opladen. Na het opladen gaat de accu van de tafellamp tot wel 12 uur mee, zodat hij de hele avond en nacht kan blijven schitteren.

Lampenlicht Zakelijk

Bij lampenlicht zakelijk begrijpen ze dat efficiëntie en flexibiliteit cruciaal zijn. Lampenlicht levert snel uit hun uitgebreide voorraad en biedt de mogelijkheid om op factuur te betalen. Profiteer nu van aantrekkelijke kortingen bij grote bestellingen. Maak vandaag nog een zakelijk account aan, geniet van de vrijheid van draadloze verlichting en creëer de ideale sfeer voor elke gelegenheid.

Ontdek de oplaadbare tafellampen met laadstation op de website van lampenlicht en til de sfeer van jouw horecazaak naar een hoger niveau!