All day bubbles introductie op Horecava TrendLAB
Time to Sparkle helpt bubbelliefhebber beter te bedienen
Op het TrendLAB van Horecava ’24 introduceert Time to Sparkle hun All Day Bubbles-concept. Bezoekers maken zo kennis met de veelzijdigheid van de Franse crémant, hét alternatief voor champagne. Verrassende smaakcombinaties worden gepresenteerd die aantonen dat mousserende wijnen niet alleen uitstekend samengaan met oesters of fine dining, maar ook perfect passen bij popcorn, chocolade of een pizzapunt. Bubbels zijn geschikt voor elk moment van de dag.
Iedereen moet kunnen genieten van kwaliteitsbubbels
Met een uitgebreide selectie verschillende typen crémants uit alle erkende Franse regio's, maar ook sparkling teas mét wijnbeleving en zelfs goede alcoholvrije mousserende wijn, laat Time to Sparkle iedereen van ‘goede’ bubbels genieten, ongeacht voorkeur in smaak of moment. Allemaal afkomstig van makers die zich voor de volle 100% inzetten voor duurzame ontwikkeling. Van ontbijtbubbels, lunch-, brunch- en dinerbubbels, tot after dinner mousserende wijnen. En ook bio en vegan, blancs de blancs, blanc de noir en gastronomisch alcoholvrij met wijnbeleving. Wit, rosé en zelfs sparkling rood.
Plug&Play Bubbelmenu voor horeca
Met hun aantrekkelijke Plug&Play Bubbelmenu helpt Time to Sparkle horecagelegenheden de bubbelliefhebber en -ontdekker (beter) te bedienen. Dit doen ze met een toegankelijk aanbod en beleving aan tafel als toevoeging op de huidige drank- en/of wijnkaart. Time to Sparkle ontwikkelt deze bubbelskaart op maat met storytelling, verrassende tips en beschrijvingen die de gast begrijpt. Dit alles zonder de noodzaak van specifieke kennis bij het personeel en met het beste rendement.
Een groeimarkt
Annette Kuiper en Marielle van der Zouwen van Time to Sparkle zien veel gebeuren op het gebied van mousserende wijnen. De afzetmarkt groeit en er wordt vaker een bubbel gedronken in Nederland. Op het terras, (thuis) bij de borrel of als aperitief. Zelfs als alternatief voor ‘stille’ wijn.
Inspelen op de bubbeltrend
Volgens Annette en Mariëlle is er over het algemeen een beperkte keuze als het gaat om toegankelijke kwalitatieve bubbels in de horeca. Ook ontbreekt vaak de optie van een goed en smaakvol alcoholvrij alternatief met dezelfde beleving. Vanuit deze gedachte zien zij kansen voor de Franse crémant, die volgens dezelfde methode als champagne wordt geproduceerd. Door de veelzijdigheid met betrekking tot typen én smaken en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding kan je met zekerheid stellen dat dit dé bubbel in opkomst is en niet meer mag ontbreken op de kaart.
Voor wie
Time to Sparkle richt zich op de gastvrijheidsindustrie met aandacht voor beleving, kwaliteit en duurzaamheid, die weten dat ze hun gasten altijd moeten blijven verwonderen en verrassen.
Zien we je op het TrendLAB?