logo
Culinair gerecht 100chefs by Gault&Millau

100Chefs by Gault&Millau editie 2024

100Chefs by Gault&Millau editie 2024

Aangeboden door: Horecava

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2024 vindt het grootste culinaire evenement van Nederland, “100Chefs by Gault&Millau", plaats in het Miele Experience Center in Vianen. Het event 100Chefs, georganiseerd door Gault&Millau, brengt wederom 100 toonaangevende Nederlandse chefs samen en verwacht het een publiek van 2.000 culinaire liefhebbers. Het doel van dit gastronomische evenement is om de diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse gastronomie te promoten en te vieren.

Masterclasses van wijnmakers en chefs 

“100Chefs by Gault&Millau is meer dan alleen een evenement. We laten gasten kennis maken met restaurants, chefs en wijnmakers" zegt Godfried van der Lugt, organisator van het evenement. "Nog nooit is een line-up van dit niveau gepresenteerd aan het publiek en we kijken er enorm naar uit om samen met deze chefs een onvergetelijke gastronomische ervaring te creëren."

In een unieke samenwerking met Gall&Gall zullen 25 internationale wijnhuizen hun assortiment presenteren. Gasten kunnen wijnen proeven uit landen als Frankrijk, Zuid-Afrika, Argentinië, Portugal en Italië;  tevens kunnen zij deelnemen aan diverse tastings en masterclasses van wijnmakers en chefs.

Toegankelijkheid en tastings voor iedereen

Het tweedaagse evenement is toegankelijk voor iedereen: van fijnproevers tot enthousiaste amateurkoks. Kaarten zijn nu verkrijgbaar en bieden toegang tot een ongeëvenaarde culinaire ervaring, inclusief de mogelijkheid om bij 50 chefs per dag of 100 chefs gedurende het weekend gerechten te proeven. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan exclusieve tastings van onder andere Big Green Egg en Vuurzee Bier, wat zorgt voor een gevarieerd en verrijkend programma.  

Ga naar de website van 100Chefs by Gault&Millau voor meer informatie en kaartverkoop.

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.