logo

PersoneelSymposium

Samen groeien. 

Een bloeiende horecaonderneming draait om tevreden en gemotiveerd personeel. De mensen achter de bar, in de keuken en aan de tafels vormen het hart van je zaak en geven de gastvrijheid een gezicht. Maar hoe trek je talent aan en behoud je het in een concurrerende markt met hoge verwachtingen? Hoe creëer je een inspirerende werkomgeving waarin je team kan groeien, terwijl je efficiënt blijft werken en financiële uitdagingen zoals stijgende kosten het hoofd biedt?

Op maandag 13 januari 2025 organiseert Horecava het PersoneelSymposium, een evenement dat horecaondernemers inspireert om hun teams optimaal te laten presteren. Ontdek hoe je met slimme strategieën en innovatieve technologieën niet alleen het werk efficiënter gedaan krijgt, maar ook talent aantrekt en behoudt. Het symposium biedt praktische inzichten over generatieverschillen, ondernemend gedrag en inclusief werkgeverschap. Deze bijeenkomst helpt je niet alleen je team en gemeenschap te versterken, maar ook je eigen succes te vergroten.

Ik reserveer mijn spot voor het PersoneelSymposium

Programma

Kennisdeling en inspiratie staan centraal. Om de horecaondernemer te prikkelen en te stimuleren, bestaat het PersoneelSymposium uit een dynamisch programma:

Datum: maandag 13 januari 2025
Locatie: RAI Amsterdam, Theater / Hal 3

14.45 - 15.00     Ontvangst
15.00 - 17.00     Start symposium 

  • "Voer een eerlijk gesprek met jezelf én met elkaar" door Ray Klaassens
  • Start-up pitches
  • "Voorkomen is beter dan ontslaan" door Wouter Engelsman en Michelle Engberts
  • Horeca Experts Inside met Laura Snel & Martin van der Zee

Vanaf 17.00     Netwerken en Trend Walk & Talk over het TrendLAB

Programma PersoneelSymposium

Wat leer jij tijdens dit symposium?

"Voer een eerlijk gesprek met jezelf én met elkaar"

Ray Klaassens is bekend als hoofdinstructeur van het TV Programma “Kamp van Koningsbrugge”. Zijn confronterende en tegelijkertijd goudeerlijke stijl zie je terug in zijn inspirerende keynotes en inspiratiesessies. Hij draait er niet om heen. Hij houdt deelnemers en zijn publiek een spiegel voor om ze vervolgens mee te nemen in de wereld van leiderschap, commitment en eigenaarschap. Zijn gevleugelde uitspraken “je bent wat je doet” en "karakter is wat overblijft als niemand kijkt” komen niet zomaar uit de lucht vallen. Iedereen voelt en ervaart dat Ray spreekt vanuit zijn exclusieve ervaring als leider binnen de Special Forces en deze thema’s zelf als mens doorleeft.

"Voorkomen is beter dan ontslaan"

CLINT | Littler, advocatenkantoor met een focus op arbeidsrecht voor werkgevers, gaat tijdens hun sessie in op het instructierecht van de werkgever. Het instructierecht is een fundamenteel onderdeel van de arbeidsrelatie en vormt de basis voor hoe een werkgever richting kan geven aan het werk dat door werknemers wordt uitgevoerd. Dit recht stelt werkgevers in staat om binnen bepaalde kaders aanwijzingen te geven over de uitvoering van werkzaamheden, de werkplek, en zelfs gedrag op de werkvloer. Tegelijkertijd roept het vragen op over de grenzen van dit recht, de rol van werknemers en de balans tussen werkgeversgezag en werknemersrechten.

Horeca Expert Insights

Tijdens Horeca Expert Insights delen o.a.Laura Snel (HR Manager bij Ron Blaauw) en Martin van der Zee (eigenaar van Het Houtse Meer) hun inzichten over uniek personeelsbeleid binnen hun horecazaken. Thema's zoals eigenaarschap, betrokkenheid, ontwikkeling en het aantrekken van jong talent komen aan bod. Ondernemers krijgen praktische tips voor personeelswerving, motivatie, en retentie, waarbij de panelleden hun eigen ervaringen en strategieën delen voor een duurzame en betrokken werkcultuur. 

Sprekers PersoneelSymposium

Ray Klaassens

Ray Klaassens is spreker en inspirator op het gebied van persoonlijk leiderschap

Ray Klaassens, bekend als hoofdinstructeur van het tv-programma "Kamp van Koningsbrugge", deelt tijdens keynotes en inspiratiesessies zijn ervaringen als leider binnen de Special Forces. Zijn confronterende, maar eerlijke stijl houdt deelnemers een spiegel voor, waarbij hij focust op leiderschap, commitment en eigenaarschap. Allemaal essentieel voor succes. Via Triangular Group Leadership Centre vertaalt hij deze waardevolle inzichten naar trainingen en workshops voor bedrijven en organisaties.

Wouter Engelsman

Wouter Engelsman is founding partner bij CLINT | Littler

Wouter studeerde staats- en bestuursrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 1 januari 2005 werkzaam als advocaat. Hiervoor was hij partner bij HDK en werkzaam bij HVG (EY), waar hij leiding gaf aan de Amsterdamse arbeidsrechtsectie. Wouter heeft meerdere bijdragen in arbeidsrechtelijke handboeken verzorgd, publiceert met regelmaat in vaktijdschriften en is een frequent spreker op congressen en seminars.

Michelle Engberts

Michelle Engberts is advocaat bij CLINT | Littler

Na een master in Arbeidsrecht én Staats- en Bestuursrecht heeft Michelle recent de Postacademische Leergang Arbeidsrecht afgerond. Michelle is sinds 2020 advocaat en deed daarvoor als arbeidsrechtelijke ervaring op als juridisch adviseur. Als arbeidsrechtadvocaat adviseert ze over alle aspecten van het individuele en collectieve arbeidsrecht. Daarnaast gaat haar interesse uit naar de diverse uitdagingen waar werkgevers mee te maken krijgen, waaronder disfunctioneren, (bedrijfseconomisch) ontslag en transacties.

Experts Horeca Experts Inside

Laura Snel

Laura Snel is HR Manager bij Ron Gastrobar Groep

Met meer dan 10 jaar ervaring in de hospitality in Amsterdam heeft Laura Snel bij Ron Gastrobar Groep HR-beleid ontwikkeld dat bijdraagt aan de groei en professionalisering van de organisatie. Met een focus op medewerkerswelzijn en -ontwikkeling blijft het dynamische bedrijf flexibel en ontwikkelt het zich continu verder. Take care of your employees, and they’ll take care of your business. Ongeacht het type horecaconcept of de omvang van een bedrijf gelooft Laura dat goed personeelsbeleid vanaf het begin essentieel is voor succes.

Martin van der Zee

Martin van der Zee is eigenaar van drie horeca bedrijven en een horeca software bedrijf.

Van 2002 tot 2011 een pannenkoeken concept met speeltuin en winkel opgezet met 700 zitplaatsen. (www.koeckers.nl) In die tijd een eigen software systeem ontwikkeld om op basis van prognoses de bedrijfsvoering te optimaliseren, zoals planning en inkoop. (www.Nostrdamus.nu) Huidige bedrijven eventlocatie www.hethoutsemeer.nl een pop horeca locatie www.dehouthallen.nl een vergaderlocatie De Houtse Schuur en een software bedrijf om self service in horeca beter te stroomlijn, www.yourselv.com.

Voor wie is het PersoneelSymposium?

De bezoekers van het symposium bestaan uit:

  • Eigenaren van horecazaken;
  • Bedrijfsleiders en leidinggevenden;
  • Personeelsverantwoordelijken.

Ben jij erbij?

Laat je uitdagen om het gesprek met jezelf én andere ondernemers aan te gaan tijdens het PersoneelSymposium, Via aangesloten partners zijn er gratis uitnodigingen te krijgen. Overige geïnteresseerden betalen voor een ticket € 495,-. Koop hier je ticket

Geen contact met partners en behoor je tot de doelgroep? Klik op onderstaande button en deel met ons je naam, functie en de organisatie waar je werkzaam bent. Wij beoordelen je aanmelding en val je inderdaad binnen de doelgroep, dan ontvang je van ons een code. Tot maandag 13 januari 2025 tijdens Horecava in RAI Amsterdam!

Ik reserveer mijn spot voor het PersoneelSymposium

Partners PersoneelSymposium

Entree Magazine

Entree Magazine

Mediapartner

Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH)

SVH

Wervingspartner

Tim van Tiel
Tim van Tiel
Senior Sales Consultant

 

Partner worden?

Sluit jouw bedrijf of instelling aan bij de inhoud van het PersoneelSymposium? Word dan partner! Tijdens dit inhoudelijke evenement kom je in contact met jouw doelgroep, zijn er volop mogelijkheden om te netwerken, ben je zichtbaar in alle communicatie over het evenement en krijg je de mogelijkheid om bezoekers na Horecava een exclusieve beursaanbieding te doen.

Interesse om partner te worden van het PersoneelSymposium? Bekijk de brochure of stuur ons direct een mail via onderstaande link!

➡️ Bekijk de brochure

➡️ Stuur ons een e-mail